hore

Samsung GalaxyTab A7 10.4 WiFi (SM-T500) 3GB / 32GB šedá

Samsung GalaxyTab A7 10.4 WiFi (SM-T500) 3GB / 32GB šedá

263.22 € 219 € bez DPH

Mrzí nás to, ale tovar je vypredané.

Dajte mi vedieť, až bude tovar dispozícii

16

Skúsení špecialisti
máme viac ako 16 rokov skúseností

Autorizovaný predajca
predávame tovar z oficiálnej CZ/SK distribúcie

Fakt rýchle dodanie
tovar skladom posielame do 24 hodín

7

F-Mobil predajní
príďte sa poradiť

Popis produktu

Vďaka tenkému dizajnu, živému zábavnému systému a vynikajúcemu výkonu je nový A7 štýlovým spoločníkom pre váš život.

Samsung GalaxyTab A7

Ponorte sa naplno do vecí, ktoré máte radi, a jednoducho zdieľajte svoje obľúbené chvíle. Učte sa, objavujte, buďte v spojení a inšpirujte sa.

Samsung GalaxyTab A7 10.4 WiFi (SM-T500) 3GB / 32GB šedá

Tenký. Štýlový. sofistikovaný

Galaxy Tab A7 je navrhnutý tak, aby zaujal - ponúka skvelé, pohlcujúce zážitky, a navyše upúta pozornosť každého. Vyznačuje sa krásnou symetriou, hrúbkou len 7 mm a prepracovaným kovovým dizajnom v troch farbách: tmavo šedé, strieborné a zlaté. To všetko v symetrickom ráme, ktorý lemuje celý obvod tabletu.

Lístky do kina už nekupujte

Svet plný fantastického obsahu máte na dosah ruky, stačí vám len tabliet so skvelou obrazovkou a nádherne bohatým zvukom. Teraz ho môžete mať so širokým a dynamickým 10,4 "displejom a priestorovým zvukom Dolby Atmos zo štyroch reproduktorov. Všetok obsah pred vami ožije rovnako ako v kine.

Všetok výkon, ktorý potrebujete pre epický gaming

Viac hranie, menej čakania. Vďaka rýchlemu procesoru a výkonné RAM sa vaša hra rýchlo načítava a jej príbeh je úžasne plynulý. Obrovská 7040mAh batéria (typicky) vám poskytne výdrž po celý deň, a keď jej dôjde energie, vráti vás 15W rýchle nabíjanie rýchlo späť na 100%.

Uložte si viac toho, čo máte radi

Galaxy Tab A7 sa dodáva s integrovaným úložiskom 32 GB / 64 GB pre všetky vaše videá, fotografie a súbory vo vysokom rozlíšení. Následne ho môžete rozšíriť o microSD kartu s ešte väčšou kapacitou - až 1 TB. Ukladajte viac toho, čo máte radi, a mažte menej.

Užite si YouTube Premium

YouTube Premium a Galaxy Tab sa spájajú, aby ste mohli nerušene sledovať svoj obľúbený obsah na YouTube. Vychutnajte si prehrávanie na YouTube a YouTube Music bez reklám a offline. Prvé 2 mesiace získate pri nákupe Galaxy Tab A7 zadarmo.

Doprajte svojim očiam viac starostlivosti

Ak vás čas strávený pred obrazovkou unavil, vyskúšajte Tmavý režim, ktorý znižuje namáhanie očí. Či už ho necháte zapnutý po celý deň, alebo ho zapnete až pred spaním, vaše oči vám budú určite vďačné. Tmavý režim dokonca pomáha šetriť batériu. Jednoducho kliknite na tlačidlo v Paneli rýchleho spustenia.

Fotoaparát, ktorý zachytí všetky momenty života

Fotoaparát Galaxy Tab A7 je pripravený zachytiť a zdieľať vaše zážitky. Či už ide o pôsobivé portréty, alebo úchvatné scenérie, toto zariadenie je zvládne. Vďaka 8 Mpx hlavnému fotoaparátu zostanú vaše spomienky živé, jasné a ostré.

Zdieľajte svoje zážitky mrknutím oka

Zdieľanie obsahu by malo byť rýchle a jednoduché. Galaxy Tab A7 umožňuje jednoduché pripojenie a zdieľanie fotografií, upomienok, poznámok a udalostí z kalendára členom vašej rodiny. Teraz máte ku každému o krok bližšie.

Samsung GalaxyTab A7 10.4 WiFi (SM-T500) 3GB / 32GB šedá

Buďte v dosahu, nech ste kdekoľvek

Galaxy Tab A7 sa synchronizuje s vaším smartphonom Galaxy, takže vám už neuniknú žiadne prichádzajúce správy či hovory - o nič neprídete. Ak ste mimo Wi-Fi, funkcia Auto Hotspot sa o vás postará. Pripojte bezpečne svoj smartphone a tablet Galaxy, aby ste mohli ľahko zdieľať dáta.

Zostaňte spolu, aj keď ste od seba ďaleko

Galaxy Tab A7 vás s Google Duo prenesie bližšie k ľuďom, s ktorými chcete byť, ale nemôžete. Či už chcete pozdraviť svoju milovanú osobu, zdieľať momenty s celou skupinou priateľov, alebo byť v kontakte s rodinou, Galaxy Tab A7 s Google Duo vás udrží pohromade, aj keď práve nie ste spolu.

Zabezpečenie na každej úrovni chráni vaše dáta

Samsung Knox poskytuje zabezpečenia na najvyššej úrovni. Vaše súkromné dáta sú chránené pred malwarom a ďalšími hrozbami prostredníctvom viacvrstvové bezpečnostné platformy Knox, a to už na úrovni hardvéru.

Digitálne učebňa a ihrisko pre deti

Samsung Kids prináša bezpečný a zábavný priestor pre deti, kde sa môžu učiť a hrať sa. Pomocou aktivít vhodných pre celú rodinu je pobavíte a povzbudíte, aby sa vzdelávali, rozvíjali a rástli. Jednoducho kliknite na Samsung Kids v Rýchlom paneli a začnite.

Udržujte prvý digitálny krok vašich detí v bezpečí

Samsung Kids pomáha rodičom bezpečným spôsobom sprevádzať ich deti digitálnym svetom - stanovte im časové obmedzenie na hru, vyberte aplikácie a kontakty. Dokonca ponúka správy o používaní, takže vždy máte prehľad o ich aktivitách.


Produkt je zaradený v týchto kategóriách

Obsah balenia

  • tablet
  • nástroj pro vysunutí SIM
  • dobíjecí adaptér
  • USB-C datový kabel
  • manuál

Diskusia k produktu (0)

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky

Položiť dotaz

Hodnotenie (0)

Zatiaľ nehodnotené

    Hodnotiť môžu len zákazníci, ktorí tovar zakúpili. Ak ste tovar zakúpili a chcete ho hodnotiť, prihláste sa do svojho účtu a v detaile účtu nájdete tovar dostupné pre hodnotenie. Prihlásiť sa

    Operačný systém

    Operačný systémAndroid

    Foto a video

    Rozlíšenie fotoaparátu8Mpx
    Rozlišení přední kamera5Mpx

    Displej

    Uhlopriečka displeja10.4"
    Rozlíšenie displeja1920x1080px

    Úložisko

    Podpora pamäťových karietÁno
    Pamäťová karta max1000GB
    Pamäť RAM3GB
    Interné úložisko32GB

    Pripojenie

    4G LTE pripojenieNie
    3G pripojenieNie

    Batérie a váha

    Rozmery157.4x247.6x7mm
    Kapacita batérie7040mAh
    Hmotnosť477g

    Záruka

    Česká a slovenská distribúciaÁno
    Záruka24 mesiacov priamo od výrobcu

    Ostatné

    Funkce OTG USB HostÁno
    Dátové káble (konektor)USB-C
    Typ nabíjačky (konektor)USB-C

    Na otázky odpovedá náš tím fajnšmekrov

    16

    Skúsení špecialisti
    máme viac ako 16 rokov skúseností

    Autorizovaný predajca
    predávame tovar z oficiálnej CZ/SK distribúcie

    Fakt rýchle dodanie
    tovar skladom posielame do 24 hodín

    7

    F-Mobil predajní
    príďte sa poradiť

    Podeľte sa o svoje úlovky na Instagramu. Použite #Fmobil Pochváľte sa na Instagramu. Použite F-mobil Podeľte sa so svojim chytrým zariadením na Instagramu. Použite #Fmobil Zobraziť profil