hore

Caterpillar CAT B25

Ak hľadáte odolný telefón CAT B25 je tu. Tento Odolný mobilný telefón má klasickú konštrukciu, čo znamená že má štandardnú klávesnicu. CATERPILLAR B25 je telefón ktorý vydrží naozaj všetko. Telefón je výnimočný výdržou proti mrazu, čo ostatné odolné telefóny nie sú. Telefón spĺňa certifikáciu IP67 - ponorenie do vody, odolnosť pri páde, mrazuvzdornosť a odolnosť proti prachu. CAT B25 má navyše aj funkciu Dual-SIM, s ktorou môžete mať v telefóne dve aktívne SIM karty.

Odolnosť IP 67

Špecialitou tohto mobilného telefónu je okrem iného aj odolnosť proti mrazu. Medzi ďalšie prírodné živly, ktorým CAT B25 odolá sú, voda, piesok, prach ale aj pád z výšky. Perfektný mobil pre adrenalínové športovcov alebo pre domácich majstrov v prašnom prostredí. Prach nemá šancu sa dovnútra dostať. Potápanie tomuto telefónu nevadí. Pokojne sa s Vami rád okúpe v rieke a nijako sa nepoškodí.

Klasická konštrukcia (tlačidlová klávesnica) je rozhodne parádna vec ktorú ocenia hlavne ľudia, ktorí nemajú radi dotykovej obrazovky. Na hornej časti je malé uško pre uchytenie napríklad do kľúčenky. 2 "veľký LCD displej je chránený špeciálnym sklom, ktoré je nepoškrabateľné. Tento telefón Cat B25 má tiež samostatné tlačidlo k rozsvieteniu diódy, ktorá spĺňa funkciu svietidla. CAT B25 je skrátka veľmi podarený outdoorový telefón.

Podeľte sa o svoje úlovky na Instagramu. Použite #Fmobil Pochváľte sa na Instagramu. Použite F-mobil Podeľte sa so svojim chytrým zariadením na Instagramu. Použite #Fmobil Zobraziť profil