hore

emporia Euphoria

Emporia Euphoria je seniorský mobilný telefón s veľkým displejom a veľkou prehľadnou klávesnicou pre jednoduché ovládanie mobilu.

emporia Euphoria

Dizajn telefónu je zameraný na príjemné držanie a čo najjednoduchšie ovládanie. Veľký displej je prehľadný a veľkosť písma si môžete nastaviť podľa svojich potrieb. Na veľkej podsvietenej klávesnici je príjemne píše a veľká číslica ocenia predovšetkým seniori a používatelia s horším zrakom.

Pre jednoduché ovládanie telefónu má špeciálne tlačidlo pre niektoré funkcie, ktoré tak nemusia užívateľ hľadať v menu telefónu. Konkrétne sa jedná o menu telefónu, zapnutie fotoaparátu, rozsvietenie svetla a uzamknutie telefónu.

Na zadnej strane mobilu Emporia Euphoria je špeciálna SOS tlačidlo, ktoré odošle správu až 5 zvoleným kontaktom ak potrebujete rýchlo privolať pomoc stlačením jediného tlačidla.

Súčasťou balenia je nabíjací stojan pre jednoduché nabíjanie, do ktorého stačí telefón jednoducho vložiť a nie je nutná zložitá manipulácia s káblami ako pri klasických nabíjačiek.

Na zadnej strane mobilu Emporia Euphoria je umiestnený základný 2Mpx fotoaparát, pre rýchle vytváranie fotografií.

Príslušenstvo k emporia Euphoria (2)

Púzdra a obaly (2)

Podeľte sa o svoje úlovky na Instagramu. Použite #Fmobil Pochváľte sa na Instagramu. Použite F-mobil Podeľte sa so svojim chytrým zariadením na Instagramu. Použite #Fmobil Zobraziť profil