hore

Honor 7C

Ponúkne vám všetky bežné funkcie, ktoré od telefónu strednej triedy očakávate. Obdivujte jeho štýl a bavte sa s novým telefónom z dielne Honor na plné pecky.

celokovový telefón

Honor 7C

za rozumné peniaze

Honor 7C

Dostupný chytrý telefón v kovovom prevedení s veľkým FullView displejom a duálnym fotoaparátom.

Výkon, ktorý neurazí a nesklame

Vnútri telefónu tepe 8jadrové procesor Snapdragon 450, ktorý podporuje operačnú pamäť s kapacitou 3 GB.

Využívať viac aplikácií súčasne pre vás tak nebude žiadnym utrpením a telefón si s tým veľmi ľahko poradí.

Pre ukladanie dát slúži vnútorné úložisko s kapacitou 32 GB, ktorú možno ďalej rozšíriť pamäťovou kartou. Veľké úložisko a pamäťový slot tak poskytujú skvelé možnosti pre objemné knižnice multimédií a vašich ostatných dát.

Veľký FullView HD + displej

Lákadlom telefónu Honor 7C je 5.99 "veľký FullView displej, ktorý vďaka tenkým rámčekom zaberá veľkú časť prednej strany sa skvelým pomerom displeja k telu.

Je vybavený širšom HD + rozlíšením 1440 x 720 bodov, čo dáva pomer strán 18: 9, a vďaka technológii IPS potom môžete očakávať skvelé podanie farieb a široké pozorovacie uhly aj na priamom slnku.


Vynikajúci duálny fotoaparát a selfie kamera

Zadné fotoaparát je vybavený hlavným snímačom 13 Mpx a sekundárnym 2 Mpx pre hrátky s hĺbkou ostrostii. Môžete tak vytvárať umelecké portréty vysokej kvality napríklad s rozmazaným pozadím (bokeh efekt).

Nechýba všetky očakávané vlastnosti, ako rýchle automatické zaostrovanie PDAF, LED blesk, podpora HDR, režim panoráma, Full HD video a mnohé ďalšie.

Na prednej strane nájdete selfie fotoaparát so snímačom 8 Mpx, s ktorým vytvoríte perfektné autoportréty, uskutočníte bezproblémové videohovory či natočíte svoj vlastný blog.

- Zachyťte sýty krásu a hĺbku každej snímky s prirodzeným bokeh efektom.
- Osvetlenie ako zo štúdia s tónovaním selfie blesku.
- Manuálne a automatické režimy nastavenia pre perfektné snímky.


Fotografie ako od profesionála

Honor 7C

s týmto dostupným telefónom

Zabezpečenie odtlačkom a identifikáciou tváre

Odomknite svoj telefón rýchlo a bezpečne. Stačí sa pozrieť na obrazovku a telefón bezpečne odomknete. Druhou možnosťou je čítačka odtlačkov prstov na zadnej strane, s ktorou získate prístup k funkciám v priebehu okamihu bez nutnosti zadávať heslo.

Pohodlie s funkciou DualSIM

Vďaka telefónu Honor 7C už nikdy nebudete musieť riešiť problém, kam s druhou SIM kartou alebo s druhým telefónom, ktorý vám zaberá akurát tak miesto v vrecku a prirába vrásky na čele. Tento smartphone je vybavený slotmi pre dve SIM karty, takže vám na všetko stačí len jedno zariadenie. Môžete tak mať pohromade svoje súkromné ​​i firemné telefónne číslo. Jedná sa o samostatné riešenie s možnosťou súčasného využitia 2 SIM kariet a microSD karty.

Čím vás ešte zaujme?

Bleskurýchle pripojenia LTE.

Batéria s kapacitou 3000 mAh a 5. generácie softvér pre inteligentnú správu napájania.

Monitoring zvuku ako v štúdiu - v slúchadlách počujete svoj spev pre použitie napríklad ako karaoke.

Bluetooth s podporou súčasného pripojenia 2 zariadenia.


Mobilný telefón Honor 7C LTE si u nás môžete objednať aj na splátky.

Príslušenstvo k Honor 7C (1)

Tvrdená skla (1)

Podeľte sa o svoje úlovky na Instagramu. Použite #Fmobil Pochváľte sa na Instagramu. Použite F-mobil Podeľte sa so svojim chytrým zariadením na Instagramu. Použite #Fmobil Zobraziť profil