hore

HTC Desire 516

HTC Desire 516 je štýlový telefón strednej triedy, ktorý má rozhodne čím zaujať. Výzbroj tvorí 1GB pamäť RAM a štvorjadrový procesor so silou 1,2 GHz. Ďalej má vo výbave 4Gb pamäť pre Vaše dáta a navyše tento priestor ide ľahko rozšíriť pamäťovou kartou až o 32Gb. V tomto telefóne HTC 516 nechýba ani fotoaparát s 5Mpx rozlíšením. HTC Desire 516 White. Tento telefón podporuje funkciu Dual-SIM, takže v tomto telefóne môžu byť až dve aktívne SIM karty naraz. HTC Desire 516 Dual SIM Dark Gray

HTC Desire 516

Nový kamarát rodiny HTC

dizajn:
HTC Desire 516 je elegantný telefón z pevných plastov, ktoré sú zaoblené a telefón sa tak príjemne drží v ruke. Na prednej strane telefónu ihneď zaujme dvojica reproduktorov, ktoré znejú smerom k vám, nie od vás, a poskytujú zvuk, ktorý medzi smartphony nemá konkurenciu.

displej:
Displej disponuje ideálne uhlopriečkou 5 "s rozlíšením 540 x 960 obrazových bodov. Hranie hier alebo sledovanie HD videí je s HTC Desire 516 naozaj prvotriedne zažitok.

výkon:
O plynulý chod systému a aplikácií sa stará čteřjádrový procesor s vysokou frekvenciou 1,2GHz a 1GB operačnej pamäte. Na svoje si tak s HTC Desire 516 prídu ako priaznivci hranie moderných hier, rýchleho surfovanie na internete alebo sledovanie videí vo vysokom rozlíšení.

fotoaparát:
HTC Desire 516 je vybavený 5MPx fotoaparátom s možnosťou nahrávať videá vo FullHD rozlíšení. Pre ostré a kvalitné fotografie aj za zlých svetelných podmienok sa postará prisvetľovacia LED dióda. Na prednej strane telefónu je druhá kamerka určená predovšetkým pre videohovory.

Systém a výbava:
HTC Desire 516 poháňa moderný operačný systém Android v4.3 (Jelly Bean), ktorý je najrozšírenejší mobilný operačný systém na svete, čo zaručuje dostupnosť státisícov aplikácií a hier cez online portál Google Play. Pre vaše dáta je určené 4GB vnútornej pamäte, ktorú môžete ďalej rošíriť pomocou pamäťových kariet až o 32GB. HTC Desire 516 podporuje okrem najmodernejšie technológie Wi-Fi, Bluetooth alebo GPS.

Mobilný telefón pochádza z oficiálnej distribúcie pre Českú republiku. Má české menu, českú dokumentáciu a vzťahuje sa na neho plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v SR - VSP Data .

Podeľte sa o svoje úlovky na Instagramu. Použite #Fmobil Pochváľte sa na Instagramu. Použite F-mobil Podeľte sa so svojim chytrým zariadením na Instagramu. Použite #Fmobil Zobraziť profil