hore

HTC One M9

HTC One M9

Predstavujeme Vám úžasný a elegantný mobilný telefón HTC One M9. Tento výborný telefón má veľmi vydarený 5 "veľký displej s FullHD rozlíšením 1080 x 1920 pixelov. Mobilom Vás bude sprevádzať najnovší operačný systém z dielne Android, a síce Android 5.0 Lollipop (v preklade lízatko). Určite si ho zamilujete nielen vďaka vzhľadu, ale aj vďaka paradání výbave. Pod kapotou je ukryté dva veľmi silné 4 jadrové procesory s vysokou frekvenciou. Iste oceníte aj špičkový fotoaparát s 20 Mpx rozlíšením. s týmto rozlíšením budú všetky Vaše fotgrafie nádherné a plné života. Svižnosť systému navyše podporuje 3GB veľká operačná pamäť RAM.


Krásny, jemný a elegantný

HTC One M9

uspôsobený pre pohodlné držanie

design

Vzhľadovo sa moc neodlišuje od HTC dizajnu, ale jeho jemné línie a krivky s Vami zacloumají. Veľmi pekné spracovanie dopĺňa krásny kovový vzhľad. Ďalšia parádna vlastnosť je hrúbka. Telefón HTC Desire One M9 je veľmi tenký. Výborné je aj rozmiestnenie reproduktorov, ktoré boli umiestnené na prednú stranu, nad a pod dotykový displej.

Chráňte si svoj mobilný telefón proti poškriabaniu alebo poškodeniu, a objednajte mu ochranné silikónové puzdro v čiernej alebo bielej variante.


Výkonný a svižný

Mobilný telefón HTC One M9

HTC One M9 je rýchla nezastaviteľná mašina

displej

S týmto telefónom si užijete veľa zábavy. HTC One M9 má krásny a ostrý FullHD displej s rozlíšením 1080 x 1920 pixelov. Displej je kapacitný a je 5 "veľký. Cez dotykovú vrstvu možno ovládať telefón viacerými prstami naraz.

Pre dobrú ochranu Vášho displeja má dotykové sklo tvrdenou ochranu Corning Gorilla Glass 4. Takže by toto sklo malo byť veľmi odolné a navyše úplne proti poškriabaniu. Pre ešte lepšiu ochranu Vám môžeme odporučiť priobjednať ochrannú fóliu , ktorú možno po poškriabaniu ľahko vymeniť.


Výkon, systém a pamäť

Ako už bolo povedané, HTC One M9 má vo výbave 2 veľmi silné štvorjadrové procesory taktované na frekcence 1,5GHz a 2GHz. Tento ohlušujúci výkon je dôvod prečo si budete v mobile môcť zahrať všetky náročné mobilné hry, svižne a bez sekania. Samotný procesor k fungovaniu mobilu nestačí, potrebuje operačná pamäť RAM, a tá je v tomto prípade veľmi veľká RAM 3GB.

Mobilný telefón HTC One M9 využíva služby operačného systému Android. Jedná sa o najnovšiu verziu Android 5 Lollipop, čo v preklade znamená lízatko. S os Android budete mať prístup do knižnice hier a aplikácií Google Play, kde nájdete veľa hier, ktoré Vás zabaví na celé hodiny.

HTC M9 Vám dá spústy priestoru pre vaše dáta. Integrovaná pamäť má veľkosť necelých 32GB. ak by Vám ale tento priestor nestačil, môžete si ho ľahko rozšíriť pomocou pamäťovej karty microSD až o neuveriteľných 128GB.

Video recenzia:

Tento mobilný telefón HTC One M9 Silver si u nás môžete zaobstarať na splátky.

Príslušenstvo k HTC One M9 (3)

Púzdra a obaly (3)

Podeľte sa o svoje úlovky na Instagramu. Použite #Fmobil Pochváľte sa na Instagramu. Použite F-mobil Podeľte sa so svojim chytrým zariadením na Instagramu. Použite #Fmobil Zobraziť profil