hore

Huawei Ascend G750

HUAWEI Ascend G750 je smartphone nabúchaný výkonom a špičkovým fotoaparátom. HUAWEI Ascend G750 sa ľahko drží v ruke vďaka hrúbke iba 8,9mm. Perfektné displej s uhlopriečkou 5,5 "zaistí maximálny zážitok pri sledovaní filmov, surfovanie na internete alebo hranie hier. HUAWEI Ascend G750. Huawei Ascend G750 má v základnej výbave osemjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,7 GHz.

HUAWEI Ascend G750

Octacore (osmijádro) od Huawei

design
Prekrásne tvary tohto mobilu HUAWEI Ascend G750 Vás očarí tak rýchlo, že sa budete diviť. Luxusné povrch dodáva telefónu nevtieravý vzhľad. Tento Huawei je celkom veľký takže už sa o ňom môže hovoriť ako phablet.

displej
HUAWEI Ascend G750 má veľký 5,5 "displej s luxusným rozlíšením 1280 x 720 pixelov. Toto rozlíšenie Vám umožní pozerať na videa v HD kvalite.

Pre perfektnú ochranu Vášho displeja Vám doporučujeme priobjednať tvrdené sklo na displej.

výkon
Veľmi silný výkon zaručuje osemjadrový procesor o brutálnej sile 1,7 GHz. Operačná pamäť RAM má veľkosť 2Gb, takže rámiky rozhodne nebudú brzdiť ohromný výkon. S týmto výkonom si budete môcť hrať vo Vašom mobile najmodernejšie mobilné hry a pritom ešte pozerať na HD videa.

fotoaparát
Huawei Ascend G750 sa môže pýšiť svojím fotoaparátom s ohromným rozlíšením 13 Mpx, také rozlíšenie moc mobilov vo výbave nemá. Dokonca je ešte lepší než pár rokov starší foťáky. Huawei Ascend G750 má vo výbave ešte tiež predné kamerku určenú hlavne pre videohovory, tá má rozlíšenie 5 Mpx. Pre jasné fotky aj v noci má tento telefón aj LED diódu, ktorá slúži ako blesk.

Systém a výbava
HUAWEI Ascend G750 pracuje s moderným a najrozšírenejším operačným systémom Android 4.2. Ten zaručuje plynulý chod telefónu a okrem už mnohých integrovaných služieb priamo do systému aj nepreberné množstvo aplikácií a hier cez online portál Google Play.

Vo výbave telefónu nájdete dnes už nepostrádateľné 3G a Wi-Fi pripojenie, Bluetooth, GPS modul, akcelerometer, ale napríklad aj elektronický kompas a dokonca kompas. Vnútorná užívateľská pamäť má 8GB, a ak by Vám tento priestor nestačil, môžete si tento priestor pre Vaše dáta rozšíriť kartou microSD až o 32GB.

Podeľte sa o svoje úlovky na Instagramu. Použite #Fmobil Pochváľte sa na Instagramu. Použite F-mobil Podeľte sa so svojim chytrým zariadením na Instagramu. Použite #Fmobil Zobraziť profil